Wie zijn wij

Business Class Chauffeursdiensten

Over ons

Business Class Chauffeursdiensten is een dynamisch chauffeursbureau dat ruim 25 jaar bestaat, sinds december 1995. De eerste cliënt was de toenmalige burgemeester van Breda, de heer E. Nijpels, anno 2020 nog steeds gebruikmakend van onze chauffeurs. Dat geeft al aan waarop onze focus ligt: excellente service aan onze clientèle.

Of u nu wil werken in de auto, of na een feest ontspannen huiswaarts wilt, of een blessure heeft. Daarin wil Business Class Chauffeursdiensten de beste zijn, we doen niet mee in de race voor de scherpste prijs. We werken louter met kwalitatief goede chauffeurs die niet alleen op het gebied van rijden hun mannetje staan.

De Business Class chauffeurs beheersen ook het gastheerschap tot in de vingertoppen, spreken met twee woorden. Ook in een vreemde taal, voor uw buitenlandse gasten. Service en kwaliteit staan zeer hoog in het vaandel en dat is dan ook precies hetgeen onze chauffeurs dagelijks uitdragen.

Chauffeur Business Class Chauffeursdiensten doet portier openCliënt Business Class Chauffeursdiensten aan het werkChauffeur Business Class Chauffeursdiensten in voertuigChauffeur Business Class Chauffeursdiensten stapt uit

Business Class Chauffeursdiensten

Ontmoet ons team

Lucien Jongen (1968)

Tijdens zijn HBO studie aan BuAs (1991-1995) was Lucien al actief als privéchauffeur in het Bredase. In december 1995 schreef hij het bedrijf in bij de KvK. Nu, 25 jaar later, geldt het bedrijf als een van de leading bedrijven op het gebied van personenvervoer, in het bijzonder privé chauffeursdiensten.

Lucien is getrouwd en heeft 3 tieners waaraan hij zijn handen vol heeft, daarnaast rijdt hij graag zijn klassieke auto’s, een Citroën CX Prestige en een Citroën SM. Andere passies zijn MVV Maastricht en hardlopen, op zondag is hij hockeykeeper.In Zuid Nederland is Lucien uw contactpersoon.

Daan van der Starre (1976)

Ook Daan reed tijdens zijn studie, aan de Hotel Management School Leeuwarden, in de jaren negentig als privéchauffeur voor diverse ondernemers, bestuurders, advocaten en accountants. Zijn stage bracht hem naar Haarlem waar hij in 2000 begon met de vierde vestiging van Business Class. ‘Het reizende werken, contacten met interessante mensen en bezoeken aan prachtige locaties zijn altijd zeer motiverend geweest als ondernemer.’

Nog steeds is Daan uw contactpersoon voor Midden -en West Nederland en is u graag persoonlijk van dienst. ‘Naast mijn werk en de zorg voor mijn gezin kan ik genieten van een biertje op het terras met mijn vriendin. Ik probeer tussendoor tijd te vinden voor een rondje golf of een potje rugby en sta altijd klaar voor mijn klanten!’

Menno van der Meer (1978)

Reeds 25 jaar ondernemend in deze nichemarkt. In 1998 aangesloten bij Business Class als vestiging voor het Noorden. Klanten kennen mij als: “Betrokken, eerlijk, direct, accuraat en hard werkend.” Altijd meedenkend, transparant en service gericht.
Alleen in het verkeer staat mijn telefoon uit. Nee verkopen is voor mij geen optie.

In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden, zoek de gezelligheid op en vind het leuk om te koken. Alleen active/sportieve vakanties zijn aan mij besteed, kan moeilijk stil zitten. Mag graag klussen aan mijn huis, maar als het waait zit ik op het water, ben een fanatiek kitesurfer!

Onze expertise

Een zeer persoonlijke aanpak
met nadruk op service

'Slimme managers rijden Business Class'

De juiste chauffeur

Samen met u maken we een plan dat bij u past. Hierbij zoeken we de juiste chauffeur. Na ruim 25 jaar weten we hoe we een chauffeur met de juiste competenties aan u kunnen koppelen.

Extreem vaardig

De chauffeurs worden geselecteerd op rijvaardigheid, sociale vaardigheden, flexibiliteit, oog voor veiligheid en betrouwbaarheid en krijgen een opleiding voordat ze beginnen.

Klantentevredenheid

Business Class Chauffeursdiensten streeft naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Wij hebben ten doel de beste te zijn, niet per se de grootste. Het gaat om de beleving van de klant.

"Mensen die gebruik maken van een chauffeursdienst doen dat niet voor niets. Ze willen veilig, efficiënt en snel naar hun bestemming gebracht worden. Van een goede chauffeur merkt een klant niets. Mijn werkzame leven is ondenkbaar zonder de goede diensten van Business Class Chauffeursdiensten".

Dhr. E. Nijpels
OUD-COMMISSARIS VAN DE KONINGIN

Business Class Chauffeursdiensten

Wij doen graag dat
stapje extra.

‘Zeer persoonlijke aanpak met de nadruk op service.’

Ons streven is dat u meer dan tevreden bent over onze diensten. Daarom gaan we altijd eerst persoonlijk met u in gesprek over uw wensen. De leidinggevende in uw regio rijdt daarom de eerste keer zelf. Samen met u maken we een plan dat bij u past. Hierbij zoeken we de juiste chauffeur. Na ruim 25 jaar weten we hoe we een chauffeur met de juiste competenties aan u kunnen koppelen. Maar we denken ook mee over besparing. Als u de chauffeur niet de hele dag nodig heeft reist de chauffeur na de rit gewoon naar huis.

Niet zomaar een chauffeur

We laten u niet rijden door zomaar een chauffeur. De chauffeurs worden geselecteerd op rijvaardigheid, sociale vaardigheden, flexibiliteit, oog voor veiligheid en betrouwbaarheid en krijgen een opleiding voordat ze beginnen. De opleiding bestaat vanzelfsprekend uit een rijgedeelte maar de chauffeurs krijgen ook een training hospitality.

Chauffeur Business Class Chauffeursdiensten stapt uit