Privéchauffeur voor bedrijven en particulieren

Een privéchauffeur inhuren levert tijd op. De tijd die u normaal besteedt aan autorijden kan nu ingedeeld worden als werktijd. De privéchauffeur brengt u veilig en comfortabel naar de plaats van bestemming. In uw eigen auto, wel zo handig.

Maak van reistijd werktijd met een privé chauffeur van Business Class Chauffeursdiensten

Een vergadering bijwonen, telefoontjes plegen of een presentatie voorbereiden, het kan allemaal tijdens het rijden.

Een chauffeur brengt u van A naar B terwijl u op de achterbank zit te werken. Wanneer u aangekomen bent op de plaats van bestemming wacht de chauffeur u op en brengt u terug naar huis of uw kantoor.

In de tussentijd is de auto gewassen, dat ene klusje gedaan en uw laptop opgeladen. Het is allemaal mogelijk met een privé chauffeur van Business Class Chauffeursdiensten.

De voordelen van uw eigen privé chauffeur:

- U kunt tijdens het rijden ongestoord werken;
- De privé chauffeur bestudeert de route en vermijdt files;
- Dankzij de aangename rijstijl van de chauffeur wordt u comfortabel van
  A naar B gereden;
- Geen parkeerstress meer, de chauffeur parkeert de auto voor u;
- U kunt gerust een drankje nuttigen, het vervoer is geregeld;
- Een vast aanspreekpunt, u kunt kiezen voor een vaste chauffeur;

Een privé chauffeur van Business Class Chauffeursdiensten doet graag een stapje extra!

Business Class chauffeursdiensten heeft meer dan 450 chauffeurs in dienst, verdeeld over drie regiokantoren in Nederland. Deze directiechauffeurs, studentchauffeurs en privéchauffeurs staan zeven dagen in de week, vierentwintig uur per dag voor u klaar.

Onze chauffeurs brengen u veilig, snel en comfortabel naar uw bestemming. Allemaal volgens ons AAA principe: Altijd op tijd, accuraat en aangenaam. Onze chauffeurs zijn geselecteerd op een aantal punten. Onder meer de rijvaardigheid, flexibiliteit, het oog voor veiligheid en dienstbaarheid worden aan de tand gevoeld. U wordt dus altijd gereden door een kundige chauffeur die u veilig en comfortabel van A naar B kan brengen.

Bij Business Class Chauffeursdiensten hebben we een aanbod van drie soorten chauffeurs, allemaal uitvoerig getraind, getest en intern opgeleid.

Een studentchauffeur inhuren

Een studentchauffeur huren is voordelig en efficiënt. U huurt al een studentchauffeur vanaf €27,50 per uur. Terwijl u van A naar B wordt gereden kunt u uw tijd efficiënt indelen. De studentchauffeur is geselecteerd op een aantal punten. Waaronder rijvaardigheid, flexibiliteit, oog voor veiligheid en hospitality. Een studentchauffeur zorgt dat u zich afzijdig kunt houden van verkeerszaken en zich volledig kunt richten op uw werkzaamheden.Onze chauffeurs verplaatsen zich in de persoon die zij rijden. De opdrachtgever moet het gevoel hebben dat hij veilig en comfortabel zijn werkzaamheden kan verrichten. Zij rijden anticiperend en krijgen een interne opleiding op het gebied van rijtechnieken, voertuigbeheersing, weggedrag, voorbereiding en afhandeling van de opdrachten.De studentchauffeur is altijd stipt op tijd op de afgesproken plek en is discreet, representatief en ervaren. Elke chauffeur wordt intern opgeleid en getest door de instructeurs van Business Class Chauffeursdiensten.

Een privéchauffeur inhuren

Wanneer u een chauffeur wil inhuren met jarenlange, ruime ervaring dan kunt u voor een privéchauffeur kiezen. Naast intern is de privé chauffeur ook extern getraind, desgewenst met CCV-D1 certificaat. Een directiechauffeur heeft altijd een CCV-D1 of CCV-D2 certficaat. Een privéchauffeur is beschikbaar met of zonder auto. U kunt ervoor kiezen om in uw eigen auto gereden te worden. Desgewenst kiest u voor een luxe auto van Business Class Chauffeursdiensten.

Een directiechauffeur inhuren

Een directiechauffeur is een CCV-D1 of CCV-D2 gecertificeerde privé chauffeur. Dat wil zeggen dat zij een gedegen externe chauffeursopleiding heeft afgerond en daarvoor een certificaat heeft ontvangen. Het certificaat CCV-D1 wordt afgegeven door het CBR. Met een directiechauffeur bent u ervan verzekerd dat u veilig van A naar B wordt gebracht.

Over Business Class Chauffeursdiensten

Business Class Chauffeursdiensten is een dynamisch chauffeursbureau dat sinds 1995, en dus ruim 25 jaar bestaat. Onze eerste cliënt, de ex-burgemeester van Breda maakt nog steeds gebruik van onze chauffeursservice. Dat geeft al aan waarop onze focus ligt: excellente service aan onze clientèle.

Of u nu wil werken in de auto, of na een feest ontspannen huiswaarts wilt, of een blessure heeft. Daarin wil Business Class de beste zijn, we doen niet mee in de race voor de scherpste prijs.

We werken louter met kwalitatief goede chauffeurs die niet alleen op het gebied van rijden hun mannetje staan. De Business Class chauffeurs beheersen ook het gastheerschap tot in de vingertoppen, spreken met twee woorden. Ook in een vreemde taal, voor uw buitenlandse gasten. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Dat is dan ook precies hetgeen onze chauffeurs dagelijks uitdragen.

De kosten van een privéchauffeur

Bent u benieuwd naar de kosten van een specifieke rit met eigen chauffeur? Vul dan het formulier in en ontvang binnen een werkdag vrijblijvend een op maat gemaakte offerte.

Offerte

Bent u benieuwd naar de kosten van een specifieke rit met eigen chauffeur? Vul dan het formulier in en ontvang binnen een werkdag vrijblijvend een op maat gemaakte offerte.