Dankzij meer dan 24 jaar ervaring en 4 grote regiovestigingen heeft Business Class 100% dekkingsgraad voor deze dienst.

Is een studentchauffeur wat voor mij, of voor ons bedrijf?

Een studentchauffeur, wellicht bent u er ooit een tegen gekomen of heeft u er wel eens van gehoord. Voor veel mensen is het niet duidelijk wat een studentchauffeur te bieden heeft. Daarnaast zijn er veel onterechte vooroordelen. Regelmatig wordt er bij ons geïnformeerd naar een studentchauffeur en zijn werkzaamheden. Vandaar dat wij een lijstje hebben samengesteld van zaken die u dient te weten omtrent een studentchauffeur. Een studentchauffeur is interessant voor u als u van gemak en veiligheid houdt ten tijde van een uiteenlopend aantal gelegenheden; en dat allemaal tegen een gunstig tarief.

Allereerst vertellen we iets over de gemakken die u heeft als u een studentchaufffeur voor u laat rijden. We leggen daarna iets uit over de prijs en leggen hierbij nog wat extra voordelen uit. We eindigen met de gelegenheden waarvoor u een studentchauffeur voor u kunt laten rijden. Veel plezier met het lezen van deze informatie!

Het gemak van een studentchauffeur

Allereerst komt het gemak dat een studentchauffeur u kan bieden aan bod. Een studentchauffeur levert maatwerk. ’s Morgens naar uw werk of naar een klant? De studentchauffeur komt ruim op tijd op het door u gewenste adres. Hij zal uw auto klaarmaken voor de rit en zorgt dat u comfortabel kunt zitten. Hij heeft de rit voorbereid en weet precies wat hem onderweg te wachten staat en hoe daarop te anticiperen. Tijdens de rit kunt u in alle rust het een en ander aan werk verrichten, telefoontjes plegen of uzelf voorbereiden op de vergadering. Wanneer u bent afgezet spreekt u met de studentchauffeur af waar en hoe laat u wilt worden opgehaald. Wanneer u naar buiten loopt zal de studentchauffeur klaarstaan en kunt u uw reis vervolgen. Kortom, alle zorgen worden u ontnomen door de studentchauffeur waardoor u in alle rust van A naar B wordt gebracht. Dat is het gemak dat een studentchauffeur u kan bieden.

Prijs

Ten tweede staat de prijs centraal, daar ligt namelijk het grootste misverstand. Velen denken dat een studentchauffeur niet voor ze is weggelegd. De offertes zullen echter het tegendeel bewijzen. Een taxi is bijvoorbeeld stukken duurder dan een studentchauffeur. Reist u met meerderen? Dan kan een studentchauffeur zelfs goedkoper zijn dan het openbaar vervoer. Zo wordt er maatwerk geleverd tegen een zeer scherpe prijs.

Een studentchauffeur bespaart tijd

Naast het gemak dat een studentchauffeur u biedt, levert het huren van een studentchauffeur u ook tijd op. Het voorbereiden van de route en het rijden naar locatie zijn niet meer uw zorg. Die kostbare tijd kunt u dan weer besteden aan werk of u komt even tot rust.  Een gemiddelde reis duurt om en nabij de anderhalf uur. In plaats van dat u reist kunt u dus werken. Zo heeft u ’s avonds niet nog een stapel werk liggen of komt u voorbereid aan op uw werk.

Een studentchauffeur biedt veiligheid

Wellicht is veiligheid niet het eerste waar u aan denkt bij een studentchauffeur. Toch is de veiligheid die een studentchauffeur biedt van groot belang. ’s Avonds tot laat moeten werken en de volgende ochtend vroeg weer op pad? Vermoeidheid en onoplettendheid is een grote veroorzaker van ongevallen op de weg. Onze studentchauffeurs zijn goed opgeleid, uitgerust en brengen u veilig van A naar B. Voor hen geen afleidende telefoontjes of stress vanwege eventuele werkdruk. Heeft u een borrel of diner gehad en daar tevens een drankje gehad? Ook dan kan een studentchauffeur u veilig thuisbrengen.

Een studentchauffeur is er voor alle gelegenheden

Voor hen die denken dat een studentchauffeur slechts de directeur rondrijdt is er goed nieuws. Naast zakelijke afspraken of ritten van en naar uw werk, brengt een studentchauffeur u ook thuis vanaf de golfbaan, een borrel of diner, het vliegveld, een concert of sportwedstrijd en ga zo maar door. Een betaalbare service voor ieder moment.

Dit artikel heeft u hopelijk antwoord op de vraag : ‘is een studentchauffeur iets voor mij of mijn leidinggevende? ‘ gegeven. Zijn er toch vragen blijven hangen of juist ontstaan naar aanleiding van het bovenstaande, dan kunt u gerust contact opnemen met + 31 88 11 13 999 of info@businessclass.nl.

Wist u dat u met een studentchauffeur achter het stuur: u niet meer hoeft te zoeken naar die ene parkeerplaats die nog vrij is u uw mail inbox gewoon in de auto opschoont u bij belangrijke en/of gezellige etentjes niet meer hoeft na te denken over dat ene extra wijntje

Business Class Chauffeursdiensten : al meer dan 15 jaar een begrip door héél Europa
Business Class Chauffeursdiensten : al meer dan 15 jaar een begrip door héél Europa100% dekkingsgraag vanuit Nederland door héél Europa

Proef op de som nemen?

Probeer nu tijdelijk een nette en discrete studentchauffeur van Business Class. Voor nieuwe relaties bieden we introductie korting aan.

  • Veiligheid
  • Rijvaardigheid
  • Discretie
  • Stiptheid
  • Representativiteit