Onze beloften

Wat wij beloven maken wij waar.

Op het gebied van service en kwaliteit staan een vijftal werkstandaarden bij Business Class hoog in het vaandel. Wat wij beloven maken wij waar en hiervoor nemen wij verantwoordelijkheid. 
Stiptheid

Onze chauffeurs gaan ruim op tijd van huis en zijn altijd vijf tot tien minuten vóór het tijdstip van afspraak op de afgesproken locatie. Dit geldt ook voor de afspraken die met de opdrachtgever gemaakt worden over het opwachten na een afspraak. Bij verhindering van het nakomen van de afspraak, vertragingen en incidenten wordt altijd direct contact opgenomen op met de opdrachtgever.

Veiligheid

De chauffeurs van Business Class zijn verantwoordelijk voor het veilig en effectief vervoeren van hun opdrachtgever. Zaken als defensief rijgedrag, goed parkeren van de auto en het beheren en beschermen van waardevolle zaken behoren tot hun basisinstructies.

Rijvaardigheid

Onze chauffeurs verplaatsen zich in de persoon die zij rijden De opdrachtgever moet het gevoel hebben dat hij veilig en comfortabel zijn werkzaamheden kan verrichten. Zij rijden anticiperend en krijgen een interne opleiding op het gebied van rijtechnieken, voertuigbeheersing, weggedrag, voorbereiding en afhandeling van de opdrachten.

Discretie

De chauffeurs maken veel mee. Zij komen op zeer diverse locaties en horen en zien tijdens hun werkzaamheden uiteenlopende zaken. Bedrijfsgevoelige en persoonlijke informatie blijft te allen tijde geheim. Dit is ook opgenomen in het arbeidscontract en staat in onze algemene voorwaarden. Er wordt absoluut geen informatie gedeeld met derden zonder uitdrukkelijke toestemming van onze opdrachtgevers.

Presentatie

Onze chauffeurs hebben een onberispelijk uiterlijk. Business Class stelt aan hen standaardeisen op het gebied van formele kleding, een goed verzorgd uiterlijk en formeel en dienstverlenend gedrag. In overleg met onze opdrachtgevers kan hier naar wens van worden afgeweken.

Laat ons contact met u opnemen.