Onze beloften

Business Class Chauffeursdiensten

Wat wij beloven maken wij waar.

Op het gebied van service en kwaliteit staan een vijftal werkstandaarden bij Business Class hoog in het vaandel.
Wat wij beloven maken wij waar en hiervoor nemen wij verantwoordelijkheid.

Stiptheid
Onze chauffeurs gaan ruim op tijd van huis en zijn altijd vijf tot tien minuten vóór het tijdstip van afspraak op de afgesproken locatie. Dit geldt ook voor de afspraken die met de opdrachtgever gemaakt worden over het opwachten na een afspraak. Bij verhindering van het nakomen van de afspraak, vertragingen en incidenten wordt altijd direct contact opgenomen op met de opdrachtgever.


Veiligheid
De chauffeurs van Business Class zijn verantwoordelijk voor het veilig en effectief vervoeren van hun opdrachtgever. Zaken als defensief rijgedrag, goed parkeren van de auto en het beheren en beschermen van waardevolle zaken behoren tot hun basisinstructies.

Rijvaardigheid
Onze chauffeurs verplaatsen zich in de persoon die zij rijden De opdrachtgever moet het gevoel hebben dat hij veilig en comfortabel zijn werkzaamheden kan verrichten. Zij rijden anticiperend en krijgen een interne opleiding op het gebied van rijtechnieken, voertuigbeheersing, weggedrag, voorbereiding en afhandeling van de opdrachten.


Discretie
De chauffeurs maken veel mee. Zij komen op zeer diverse locaties en horen en zien tijdens hun werkzaamheden uiteenlopende zaken. Bedrijfsgevoelige en persoonlijke informatie blijft te allen tijde geheim. Dit is ook opgenomen in het arbeidscontract en staat in onze algemene voorwaarden. Er wordt absoluut geen informatie gedeeld met derden zonder uitdrukkelijke toestemming van onze opdrachtgevers.


Presentatie
Onze chauffeurs hebben een onberispelijk uiterlijk. Business Class stelt aan hen standaardeisen op het gebied van formele kleding, een goed verzorgd uiterlijk en formeel en dienstverlenend gedrag. In overleg met onze opdrachtgevers kan hier naar wens van worden afgeweken.


''Volledig buiten mij om wordt alles optimaal georganiseerd met mijn secretaresses. Tezamen met de chauffeurs van Business Class Chauffeursdiensten, die buitengewoon gastvrij en klantvriendelijk ingesteld zijn, maakt dit voor mij het reizen buitengewoon prettig''.

Mw. E. Talboom
LID RAAD VAN BESTUUR UNILABS

Business Class Chauffeursdiensten

Wij doen graag dat
stapje extra.

‘Zeer persoonlijke aanpak met de nadruk op service.’

Ons streven is dat u meer dan tevreden bent over onze diensten. Daarom gaan we altijd eerst persoonlijk met u in gesprek over uw wensen. De leidinggevende in uw regio rijdt daarom de eerste keer zelf. Samen met u maken we een plan dat bij u past. Hierbij zoeken we de juiste chauffeur. Na ruim 25 jaar weten we hoe we een chauffeur met de juiste competenties aan u kunnen koppelen. Maar we denken ook mee over besparing. Als u de chauffeur niet de hele dag nodig heeft reist de chauffeur na de rit gewoon naar huis.

Niet zomaar een chauffeur

We laten u niet rijden door zomaar een chauffeur. De chauffeurs worden geselecteerd op rijvaardigheid, sociale vaardigheden, flexibiliteit, oog voor veiligheid en betrouwbaarheid en krijgen een opleiding voordat ze beginnen. De opleiding bestaat vanzelfsprekend uit een rijgedeelte maar de chauffeurs krijgen ook een training hospitality.

Chauffeur Business Class Chauffeursdiensten stapt uit