Auto met chauffeur

Auto met chauffeur huren

Stijlvol, comfortabel en efficiënt

Wanneer u geen auto tot uw beschikking heeft, of simpelweg een geschikte vervoersoptie zoekt is een auto met chauffeur een uitstekende oplossing Business Class Chauffeursdiensten beschikt over een aantal luxe wagens, waaronder een Mercedes-Benz S-, V- of E-klasse.

Onze voertuigen worden gereden door CCV-D1 of CCV-D2 gecertificeerde directiechauffeurs. Deze hebben naast een zeer ruime rij -en werkervaring aanvullende specialistische opleidingen gevolgd op het gebied van persoonsbeveiliging en voertuigbeheersing en zijn altijd formeel in de omgang en zakelijk gekleed.

Wagenpark

Ons wagenpark bestaat uit een Mercedes-Benz S-klasse, E-klasse en V-klasse. Elke auto heeft zijn eigen voordeel. Zo heeft de Mercedes-Benz S-klasse massagestoelen en zeeën aan beenruimte, is de E-klasse het ingetogen luxepaard en is de V-klasse geschikt om in alle comfort groepen te vervoeren.

S-klasse

De Mercedes S-klasse is de meest luxe wagen van het Duitse merk. Met massagestoelen, zeeën van beenruimte, televisieschermen en twee gedefinieerde stoelen in plaats van een achterbank.

Tarief: €95,- per uur of €2,95 per gereden kilometer

V-klasse

De V-klasse is een kruising tussen een busje en een luxe personenwagen. Met 7 stoelen achterin kunt u een grote groep plus baggage kwijt. Ook deze MPV is van alle gemakken voorzien, zoals lederen bekleding en een opklaptafeltje.

Tarief: €95,- per uur of €2,95 per gereden kilometer

E-klasse

De E-klasse is een ingetogen maar luxe wagen. Met stoelverwarming op de achterbank, voldoende beenruimte en lederen bekleding. Met de Mercedes E-klasse wordt u in alle rust, comfortabel en veilig van A naar B gebracht.

Tarief: €80,- per uur of €2,75 per gereden kilometer

Auto met chauffeur huren

Offerte aanvragen

Precies weten wat een auto met chauffeur kost? Vul onderstaand formulier in en benoem in de opmerkingen uw gewenste auto, of bel direct met  +31 23 5336206